utca

Nyitna ön zsákutcában boltot?

Rengeteg honlap van, az interneten, amelyik zsákutcában üzemmel. Legnagyobb hiba, amit elkövethet a honlapkészítés alkalmával, hogy azért néz ki úgy a honlapja, mint másé, mert nem volt jobb ötlete és a kutya nem találja meg.

not

Nem?

virtuális bolt

Az interneten miért nyitna egy rossz weboldallal?

Amikor a saját boltját nyitotta, milyen szempontok szerint kereset üzlethelyiséget ugyan ezeket a szempontokat kövesse a virtuális világba is. Egy-két szempont szerintem, legyen főúton, jól megközelíthető legyen az üzlet, ugyan így gondolkodjon, ha weboldal készített. Nyit egy virtuális boltot, ahol az egész világ az ügyfele. Ebben a konstrukcióban gondolkodjon, ne azért, mert mindenkinek van weboldala. Ne legyen valami hasonló, mint amely a konkurenciá weboldala. Az ön weboldala az ön üzletét mutatja be. Weboldala legyen egyedi, figyelem felkeltő és tartsa az ügyfelét a saját weboldalán, a boltjából sem hagyja, hogy át menjen a vevő a konkurenciához.

website

Nem csak design a fontos?

Nálunk minőség weboldalt, minőségi arculattal kap!! Professziónális, ügyfél barát admin felülettel!Elkezdi nagy hévvel a weboldalt, készít tervet, zenéljen, menjen, rajta minden ugráljon, mozogjon, mert az tök jól néz ki. Ha magának készít weboldalt ez az elgondolás jó, de a vállalkozása nem fog fel lendülni.

zsákbamacska

Mi nem árulunk zsákbamacskát!!!!!

A lényeg az és ön is, azért kezdet el weboldalba gondolkodni, hogy a vevő köre bővüljön. Ügyfél barát legyen, könnyen betöltődjön, nincs mindenkinek jó internete és gondoljunk mobil internetezükre is. A keresőkben a nekünk fontos releváns keresőszavakra az 1-3 találati oldalon ott legyünk. Gondoljon bele ön, ha keres az interneten honnan indul. Önt is így fogják meg találni a legnagyobb számba a keresőkön keresztül.

internet

Az egész világ az ön ügyfele lehet,ha akarja!

A weboldalak 90%-a teljesen alkalmatlan felépítéséből adódóan, hogy igazán sikeres legyen az interneten. Vállaljuk a honlapkészítést azoknak, akik hasznot akarnak keresni az INTERNETBŐL!

weboldal

Egy jó domain név már fél siker!

A domain név választás is lényeges kérem, ne a cégneve legyen a domain neve, ha nem az amivel foglalkozik. Pl.: Inretspécci kft. autószereléssel foglalkoznak, akkor autoszerviz.hu vagy autoszaki.hu stb. Volt önnél szakember, mikor jegyezte meg a cégnevét????? A telefonon felhívják, egy érdeklődő mire elmagyarázza a domain nevét letelik a nap egyszerű érthető könnyen megjegyezhető domain nevet válaszunk.

zsák pénz

Mi olyan weboldalt készítünk, ami egy zsák pénzt hoz önnek.

Sokan sokféle honlapot készítenek, de az Ön honlapja valószínűleg nem olyan lesz, amiket eddig látott. A legtöbb honlap, amit lát az interneten nem hoz túl sok pénz a tulajdonosának. Ami a legfontosabb, hogy tőlünk azonnal olyan honlapot kaphat, amely megfelel a legfontosabb elveknek, és szabályoknak, amiket be kell tartani egy honlapkészítés alkalmával.

weboldal árajánlat

Fel kelltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot.

Kérdése van? Kérem, küldje el!

Weboldal, honlap készítés menete

A weboldal készítés menete

Honlapkészítés

Honlap készítés

Informatika

Informatika, szervizelés

Multimédia

Multimédia