Internet

Internetes Reklám, reklám, hirdetés

Hirdetni célszerű új weboldal, régi weboldal vagy csak akció van honlapján.

szaki

Ezt ön meg tudja csinálni???

Volt egy ügyfelem, aki maga csinálta az internetes hirdetéseit weboldalához drágábban, mint ahogy mi elvállaltunk neki, mint utólag kiderült és nem volt olyan hatékony. Kevesebb pénzből hatékonyabb hirdetést és idő kapott. Az idő amit kapott, mint tudjuk meg fizethetetlen.

weblap

Azt szoktam mondani: "Egy ember mindent meg tud csinálni, de nem mindegy, hogy van kivitelezve."

Egy adott problémat többféle módon meg oldahatunk. Ne a magunk kárán tanuljunk legyen eszünk és máskárából tanuljunk. Miért nem épít házat? Csak a téglákat egymásra kell tenni, tök egyszerű, de azért én nem állnák neki házat építeni. Ön miért tenné, ezért vannak a szakemberek!
Árajánlat

Időt és pénz takarít a megfelelő mesteremberrel!

Kérjen be minél több ár ajánlatott internetes hirdetésekre. Célszerű a pénzünket célzott kattintás alapú hirdetésre fordítani.

Megoldás

Mit jelent a kattintás alapú hirdetés?

Ez nem varázslat,nem ördöngöség. Legmegtervezhetőbb hirdetési forma, ha megnézzik a hirdetését, akkor  fizet. Azok ért az ügyfélkért fizet, amelyik vásárló bejött az ön virtuális boltjába. Ez annyira bonyolulutnak hangzik???

web

Hány helyen hirdessen az interneten??

Minél több helyen jelenik meg a hirdetése, bannerre annál jobb. Minél népszerűbb a weboldal, annál előrébb teszik az internet keresők.

Hirdetés

Milyen internetes hirdetéssel foglalkozunk??

Célzott kattintás alapú online megjelenés teljes körű intézésse illetve banner készités és banner kampány kivitelezése. Internetes hirdetéseit weboldalához különböző online keresőkben és portálon reklámozzuk folyamatosan bővítjük palettánkat.

Google hirdetés yahoo hirdetésmsn hirdetésetarget hirdetésstartlap hirdetésfacebook hirdetésBudapest piac

expressz.hu

internetes hirdetés árajánlat

Fel kelltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot.


Kérdése van? Kérem, küldje el!